Vaporesso swag 2 Bu modu ilk aldığımda, beklediğim buydu. Ben şahsen Pico tarzı modların hayranı değilim ama küçük boyutları nedeniyle genellikle çok popüler olduklarını biliyorum. Burada yaptıkları, orijinal SWAG'ı yeni GEN modlarıyla melezledi. Önde siyah beyaz 0.91 inç OLED dikdörtgen DNA tarzı ekran ve üzerinde güzel GEN benzeri kaplama var. Kitteki tank, tanklarının uzun süredir kullandığı GT bobinlerini kullanan NRG PE tankıdır. Genel olarak, sevimli küçük bir kit.

 

Kalite ve tasarım oluşturun

SWAG II güzel yapılmış ve iyi tasarlanmış bir moddur. Sağlam ve ucuz veya dayanıksız hissediyor, ama aynı zamanda oldukça hafif. Yangın düğmesi, modun ön tarafında, ekranın hemen üstünde temel yuvarlak bir çemberdir. “Mod” düğmesi ekranın altında ve yukarı ve aşağı düğmeleri modun yan tarafındadır. Pil kapağını söktükten sonra pil üstten giriyor. İplik takılması güzel ve pilin çıkarılması ve değiştirilmesi kolaydır. 510 pin harika ve herhangi bir atomizer ile ilgili hiçbir sorun vermedi. Bununla birlikte, pil kapağı nedeniyle, gt 8 coil tek bir pil moduyla çok önemli olmaması gereken 25 mm çapla sınırlısınız. Aynı zamanda gerçekten küçük bir mod. Orijinal Pico ile kabaca aynı boyutta, belki biraz daha büyük.

 

Siyah olanı aldım, mat siyah bir düz siyah. İyi görünüyor, ancak resimlerden bakıldığında muhtemelen kırmızı olanı tercih ederim. Hepsi oldukça temiz görünüyor, bu da gösterişli modları sevmeyenlerden takdir edilecek. Gerçekten güzel renk seçenekleri ve boya işi sağlam hissediyor. gt 4 coil Ayrıca GEN ile aynı yumuşak kaplamaya ve neredeyse şişeye benzer bir şekle sahiptir, bu da elinizde rahat olmasını sağlar. Markalaşma da basit tutuldu. Yukarı ve aşağı düğmelerinin üzerinde bir “Vaporesso SWAG” logosu ve bir tarafın altında küçük bir “V” bulunur. Bu modda da herhangi bir düğme çıngırağı yoktur.

 

Özellikler ve işlevler

 

SWAG II, tüm Vaporesso modları gibi özellikler ve modlarla doludur. Güç moduna (yumuşak, normal ve sert ön ısıtmalarla), Sıcaklık Kontrolüne (SS, Ni200, Ti ve TCR), Watt Eğri moduna (VPC), VV moduna (değişken voltaj), Süper Oynatıcı moduna (daha düşük güç moduna sahip) minimum direnç) ve Baypas modu. Bunların hepsi benim tercih ettiğim yol olan DIY menüsünün altında. Ayrıca ECO modları (pil tasarrufu), Nabız modu (puf sırasında daha yüksek watt darbeleri) ve Akıllı TC modları vardır. TCR modunda tamamen ayarlanabilen ancak ön ayarlarda ayarlanamayan standart bir TCR kullanır. Bir vaper'ın ihtiyaç duyacağı hemen hemen her mod ve daha sonra bazıları için biraz zorlayıcı olabilir.