Smok başka bir vape kiti ile geri döndü ve tahmin ettiğiniz gibi, yeni bir kapsül tarzı buharlaştırıcı. Smok, bir pod sistemi olan Smok Nord'u daha yeni incelediğimizde tasarım ve üretime gelince bir rulo üzerinde görünüyor. Ancak Smok Nord'un tasarımını sadece daha önce yaptıkları gibi takip etmek yerine, Smok Mico'nun kapsül sistemi tasarımını yeni bir bakış açısına getirmesiyle çok ilginç olan tamamen yeni bir stil ve tasarım yaptılar.

 

Smok Mico'nun görünüşü çok şık ve şık. Ben büyük reçine tasarım hayranıyım ve Smok Mico cihazın her iki tarafında reçine panellerine sahip. Smok Mico, 7 farklı renk seçeneğiyle gelir ve renk çeşitlerinin her biri bu eşsiz parlak renkli reçine tasarımına sahiptir.

 

Smok Mico, bakla sistemleri söz konusu olduğunda çok benzersiz bir tasarım olan kare şeklindedir. Cihaz çok hafif bir cihaz için oldukça sağlam ve çinko alaşımından yapılmış gibi tutarak ucuz hissetmiyor.

 

Her ne kadar tipik kapsül sisteminize benzemiyor olsa da ve bir başlangıç ​​hibrit kiti için bile hatalı olsa da, baştan sona bir bölme sistemidir.

 

Bir yangın veya ayar düğmesi yok, ancak benim için böyle aygıtlar için çok gerekli olan bir açma / kapama düğmesi var. Smok Mico otomatik çizme özellikli bir özelliğe sahiptir ve bu özellik genel olarak oldukça güvenli olsa da, güç düğmesi, yanlışlıkla ateşlenmek için başka bir koruma katmanı ekler.

 

Cihazlarımda daha fazla güvenlik özelliği olmasını seviyorum ve çoğu cihazın yaptığı için güç anahtarının benim için büyük bir artı olduğuna inanıyorum. Açma / kapama düğmesinin yanı sıra, pil göstergesinin yanında küçük bir LED ışık, şarj için altta bir USB bağlantı noktası ve ön ve arkada bir e sıvı penceresi vardır.

 

Çoğu bakla sistemi gibi, Smok Mico da bakla ve gövdeden oluşur. Bölme yeniden doldurulabilir ve normal bölmelerden biraz daha küçük olan ve 1.7 ml'lik bir e sıvı kapasitesine sahiptir ve vücudun 700 mah kapasiteli bir bataryası vardır.

 

Bu aslında cihazın boyutu göz önüne alındığında şaşırtıcı ve kesinlikle şarj olmadan bir gün rahat bir vaping sürecek.

 

Smok aslında tüm firmaların yaptığı umuduyla sette 2 kapsül içerecek kadar cömert. İçine giren ilk kapsül, içinde 0.8 ohm'luk bir dirence sahip bir örgü bobin yapısına ve ikinci kapsül, 1 ohm'luk bir dirence sahip normal bir bobin yapısına sahiptir.

 

Smok Mico, aslında bir pod sistemi için bol olan 10 ila 26 watt güç çıkışına sahiptir. Eğer biraz daha fazla buhar üretimi ve genel olarak daha sıcak bir vape istiyorsanız, örgü bobini gerçekten harika performans gösterir. Bunun nedeni mesh bobinlerinin daha hızlı ısıtma işlemi ve daha düşük direnç olmasıdır.

 

Normal serpantin, dengeli bir lezzet ve buhar üretimine sahip olması nedeniyle ağızdan akciğerlere buharlaşma tarzı için oldukça iyidir. Smok Mico'nun sıkı ve kısıtlayıcı bir sürüklemesi var, bu yüzden buhar bulutları üretmesini beklemiyorsunuz, ancak her iki bobindeki lezzet üretimi de mükemmel.